Löpning på stranden

08/31/14

Imorse gick jag upp i hyfsad tid för att hinna med en löprunda på stranden medan dagen var ung. Jag tog på mig shorts och T-shirt och hade en lång inre diskussion om jag skulle ta med min långärmade tröja eller inte. Jag kom till slut fram till att det kan blåsa ganska mycket på stranden och att det då kan vara skönt att ha en extra tröja, fast det var 19-20 grader i luften.
 
Jag tog spårvagnen ner och började springa. Jag konstaterade mycket snabbt att det var alldeles för varmt med långärmat och fick helt enkelt ta av mig tröjan och knyta den runt midjan. Jag sprang längs stranden tills jag kom till en liten kulle. Från toppen kunde man se Melbourne skyline och jag var tvungen att pausa för en liten fotosession.
 
Jag sprang sedan hela vägen tillbaka och njöt av värmen och solen. Väl tillbaka där jag började satte jag mig en stund i gräset för att pusta ut och njuta lite av utsikten.
 
 
Jag bestämde mig för att jag efter detta tuffa träningspass var värd en smoothie, och gick därför till närmsta smoothieställe. Med min Mango Tango i handen vandrade jag vidare genom St Kilda och tänkte att det är ju onödigt att hoppa på spårvagnen när det är så fint väder. Jag bestämde mig för att gå hemåt istället för att hoppa på spårvagnen senare. Det hade varit en bra plan om jag inte hade gått vilse.
 
 
En vilsen svensk i löparskor irrar omkring i Melbourne med en smoothie i handen. Google Maps löser dock de flesta problem och jag var snart tillbaka på banan igen.